Tájékoztató a Pécs-Szigeti tanya, Mohács, Szentlőrinc és Kaposszekcső hulladékudvarok zárva tartásáról

A jelenleg fennálló járványügyi helyzetben a Dél-Kom Nonprofit Kft. legfontosabb feladata a közegészségügyi kockázatot jelentő kommunális hulladék elszállítása, kezelése és ezzel a köztisztaság és az egészséges környezet fenntartása a településeken.

E tevékenység a jelenlegi járványveszélyes időszakban különösen felértékelődik, ezért a feladatellátási kockázat mérséklése, illetve a kommunális hulladék szállítás ellátásbiztonságának fenntartása érdekében Társaságunk a hulladék kezelési közszolgáltatás egyes elemeinek korlátozására, illetve időleges leállítására kényszerül.

Az alábbi hulladékudvaraink 2020. március 25. napjától bizonytalan ideig zárva tartanak:

  • Pécs hulladékudvar (Szigeti tanya 12-14.)
  • Mohács hulladékudvar 7150, hrsz. 058/1, Eszéki út)
  • Szentlőrinc hulladékudvar (7940 Szentlőrinc, hrsz. 0207/12.)
  • Kaposszekcső hulladékudvar (7361 Kaposszekcső, hrsz. 564.)

A cég mindennapi működésében bevezetett változások, megelőző intézkedések hozzájárulnak, hogy minél tovább fenn tudjuk tartani a kommunális hulladékok elszállítását és megfelelő ártalmatlanítását.

A hulladékkezelési közszolgáltatás működésének változásaival kapcsolatosan az önkormányzatok és a lakosság értesítéséről gondoskodunk.

Felhívjuk pécsi ügyfeleink figyelemét, hogy az Eperfás úti hulladékudvar ( 7628 Pécs, Eperfás út 3.) és a Zöld Pont Hulladékudvar (7631 Pécs, Postagalamb u 3.) továbbra is ügyfeleink rendelkezésére áll.