Szolgáltatásaink költségvetési szervek, gazdálkodó szervezetek részére

HULLADÉKSZÁLLÍTÁSI MENETRENDEK

Pécs

Vidék

 

 

Hulladékgyűjtő edény értékesítés gazdálkodó szervezetek, költségvetési szervek részére

Az adószámmal rendelkező vállalkozások, intézmények, társasházak esetében hulladékgyűjtő edény vásárlására a Pécs, Siklósi út 58. szám alatti ügyfélszolgálaton és a kökényi Regionális Hulladékkezelő Központ telephelyén van lehetőség.

  • Készpénzes értékesítés:
    • Kökényi Regionális Hulladékkezelő Központ (Az edény árának megfizetése és átvétele a telephelyen történik.)
    • Pécs, Siklósi út 58. szám alatti ügyfélszolgálat. Kizárólag 60, 80, 120 és 240 literes edények vásárlására van lehetőség. (Az edény árának megfizetése és átvétele az ügyfélszolgálaton történik.)
  • Banki átutalással történő fizetés:
    • Társaságunk kereskedelmi csoportja partnerünk írásos vagy telefonos (72/805-404) bejelentése alapján adásvételi szerződést köt, amely alapján a kökényi telephelyünkről, illetve a Pécs, Siklósi út 58. szám alatti ügyfélszolgálati irodánkból elszállítható az edény.

Térítés ellenében edénykiszállítás igényelhető.

Aktuális árainkat itt tekintheti meg.

 

A BIOKOM Nonprofit Kft. által értékesített hulladékgyűjtő edények a Pécs, Eperfás úti telephelyen vehetők át. Ebben az esetben a hulladékgyűjtő edény árának befizetésére a BIOKOM Nonprofit Kft. Pécs Siklósi út 52. szám alatti főpénztárában van lehetőség. A befizetést követően az edény – a befizetésről szóló bizonylattal – a Pécs, Eperfás út 3. szám alatti raktárban vehető át.

A konténeres hulladékszállítás a BIOKOM Nonprofit Kft. tevékenységi körébe tartozik.

Elérhetőségek: +36-72/502-100, www.biokom.hu