Koronavírus-járvány alatti hulladékszállítás

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy munkatársaink és hozzátartozóik egészségének, valamint közvetlen környezetünk védelme, továbbá a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás fenntartása érdekében a háztartásban keletkező hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákban szíveskedjenek a hulladéktároló edénybe helyezni.

A karantén alá vont ingatlanhasználókat kérjük (legyen az hatósági vagy önkéntes), hogy minden esetben jól bekötött, dupla zsákban szíveskedjenek a kommunális hulladékot elhelyezni a hulladékgyűjtő edénybe. Különös tekintettel a szájmaszkok, gumikesztyűk, egyéb higiéniás eszközök esetében!  A fertőzések elkerülése érdekében a házi karanténban élők mentesülnek a szelektív hulladékgyűjtéstől, a háztartásokban keletkező valamennyi hulladékot együtt kell gyűjteni!

Kérjük, hogy a hulladéktároló edények fedelét zárt állapotban tartsák a minimális kiporzás érdekében, valamint hogy az állatok a benne lévő hulladékhoz ne tudjanak hozzáférni.

Továbbá kérjük Önöket a hulladékszállítás zavartalan fenntartása érdekében, hogy a hulladéktároló edények megközelíthetőségét biztosítsák. Kérjük, hogy ürítési napokon ne parkoljanak gépjárműveikkel olyan helyre, ahol akadályozzák, nehezítik, és akár ellehetetlenítik a tárolóedény ürítését

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Dél-Kom Nonprofit Kft.