Tájékoztatás a megküldött hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlával kapcsolatosan

Tisztelt Pécsi Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy 2017. május 1-től Pécs Megyei Jogú Város hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a Dél-Kom Nonprofit Kft., ennek következményeként a 2017 II. negyedévre vonatkozóan az NHKV Zrt.-től Ön két darab számlát kap. Április hónapra az NHKV Zrt. számlája a BIOKOM Nonprofit Kft., míg május-június hónapra a Dél-Kom Nonprofit Kft. szolgáltatásának díját tartalmazza.

 

A megküldött hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlához kapcsolódóan felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a díjakat kizárólag a megküldött készpénz-átutalási megbízásokon (csekk), illetve egyedi banki utalással tudják kiegyenlíteni. A csoportos beszedési megbízással történő rendezésre egyelőre technikai okok miatt nincs lehetőség!

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a díjak megfizetése a két számla tekintetében banki átutalás esetén eltérő bankszámlaszámokra történik!

Banki utalás esetén kérjük, a közlemény rovatban szíveskedjen feltüntetni a számla sorszámát, valamint a számlán szereplő Vevő (fizető) azonosító számot!

 

 

Tisztelettel:

Dél-Kom Nonprofit Kft.